Friday, 3 January 2020

Tahun 2020

Assalamualaikum semua.

Dah masuk tahun 2020 kita. Musim lawak masuk tandas ewah ewah or masuk almari eceh eceh pun dah berlalu ye dak? Tapi saya perasan yang kalini lebih banyak lawak kereta terbang. Amboi dia beshe dia.  😆


Di tahun baru yang permai ni....apa azam baru anda semua!? Apa target anda semua?
Rasanya standard azam is kuruskan badan. Kan kan kan kan?hehheh

Beruntunglah kalian yang jenis memang dah kurus susah nak gemok. Serius menjeleskan. Yela, makanan is osem....

So far berat saya dari bersalin til now dah drop tapi da naik sikit jugak. Ahahahhahahahahahhaha. 3kg bertambah uols. Saya nak salahkan air manis manis tak? Hehheh. Menyusukan twins mencabar. Depa kuat susu...sayang la kalau tak gunapakai ye dak.


So.... Kalian sekarang berapa berat badan? Sensitip gila soalan nye ponnnn.

No comments:

Post a Comment

Tahun 2020

Assalamualaikum semua. Dah masuk tahun 2020 kita. Musim lawak masuk tandas ewah ewah or masuk almari eceh eceh pun dah berlalu ye dak? Tap...