Sunday, 16 December 2018

Maruah wanita

Salam ♥

Baru baru ni ada receive komen pedas dan agak me gejutkan di satu post berkenaan kerjaya ....nak report balek saya cam rasa tak best tapi hmmm...saya bagi sinopsis jelah.

Hm...

Katanya pihak admin team ( semua ladies......either single or married ) di satu company ni easily to catch. Pancing itu ini apa semua sure dapat.



Even takde kaitan tapi yelah sesama perempuan kan...


Sebab tulah kita kene berserah kat Allah tapi dalam masa sama jaga diri berdoa dijauhi fitnah manusia. Wanita ni seindah ciptaan, semudah mudahkan jadi fitnah dunia.

Kadang tak buat org kata buat...kalau buat?

Haaa untuk adik adik tiktok, bawak bersabar sket bergelek tu ye. Suke kah kalian kalau orang jadikan lenggok kalian tu bahan? tak kisah lah bahan apa sekalipun. Kesian mak abah korang, pepenat besarkan korang last last cemni je jual lenggok dan badan.


Wallahualam... cam menyimpang dah entry tapi point dia kire sama lah 😅

3 comments:

  1. Replies
    1. sy pun sama kak tp slalu kua iklan promo...pastu kdg ads ceramah highlight video.camni. ngeriii

      Delete
  2. Hi menarik content. lets blogwalking and click ads. done follow u, follow me back http://acuyuhan.blogspot.com/ . thanks

    ReplyDelete

Maruah wanita

Salam ♥ Baru baru ni ada receive komen pedas dan agak me gejutkan di satu post berkenaan kerjaya ....nak report balek saya cam rasa tak be...