Friday, 8 December 2017

Kopi 7eleven Sydney

Salam alayk...

Nak bebel pasal ya kalini. Oklah nak bebel sikit pasal  kopi 1dollar Aud kat sydney.

Eh eh Sydney?

Ye la asyik Korea je kan sekali sekala Sydney la pulak kan. ♥
Sebagai kipas susah mati kopi , bila saya gi Sydney tahun lalu, saya tak la mengharap lelebih. So hari pertama tak singgah lansung pun. Eh ke singgah kat airport. Lupe.

Since hostel kami amek kat Sydney tu nama dia Big Hostel.Tak jauh dari central tu ha. Central station mungkin.

So ada la hari kedua tu kawan ajak singgah 7e tak ingat nape so mata ni tertancap ke mesin air tu. oho self made ye kawan kawan kesayanganku.

Ada dua jenis cup la. Besar skit dan kecik. X silap besar skit tambah 50sen kot. Ish lupaaa..

Cuma point besar disini is...suka sgt kopi ni. bebetul lah blended punya biji kopi lazat tak terperi. Sempat beli tiga empat kali. Terok naw nyumbat kafein kat badan. Hm


Thank you 7e sydney for amazing cheap kopi. Best!



No comments:

Post a Comment

Kalau lah Allah bagi 5 bulan saja lagi

Assalamualaikum ... Entri kalini adalah berkenaan sesuatu yang rawak. Kalaulah... Kalaulah Allah bagi hidup lima bulan saja lagi bermul...