Thursday, 13 July 2017

Ragam anak kecil

Ragam anak kecil memang pelbagai kan?
Saya ni tatau lah jenis ke naturally ke ape ke mmg takleh nak kata suka budak sangat ( dan juga kucing...miawww) . Mungkinkah naluri penyayang kurang?

Akan tetapi selalu kerja yang ala ala kaitan budak kecik. Abes spm taska, pas stpm guru sandaran skolah rendah ....ni sebelum kawen ni tutoring pulak.  Fuh?

Tatau lah if da kawen da ada anak sendiri cemana gaya kan. Mohon sangatlah semenggah tu lebih sikit. Doa doakan ye kalian.




Kalian cemane? 😚😚

No comments:

Post a Comment

Maruah wanita

Salam ♥ Baru baru ni ada receive komen pedas dan agak me gejutkan di satu post berkenaan kerjaya ....nak report balek saya cam rasa tak be...